Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram
Kabak Çekirdeği Üretimi

Kabak Çekirdeği Üretimi

Kabak sebzesinin içindeki çekirdeklerin çıkartılıp kurutulmasıyla elde edilen kabak çekirdeği, hem lezzet hem de yüksek besin değerleri sayesinde en çok tüketilen kuru yemişlerden birisidir. İçeriğindeki çinko, demir, bakır ve magnezyum gibi birçok vitamin ve mineral sayesinde insan sağlığı açısından önemli bir role sahiptir. Kabak çekirdeği içi çiğ olarak tüketildiği gibi kavrulmuş tuzlu kabak çekirdeği ve kavrulmuş tuzsuz kabak çekirdeği olarak da tüketilmektedir.

Önceki
Ay Çekirdeği Beyaz Üretimi
Sonraki
Ay Çekirdeği Siyah Üretimi

Bize Soru Sorun

Bizimle iletişime geçmek ve soru sormak için iletişim butonuna tıklayınız.

İLETİŞİM